Meld je nu aan en word ook gevonden!
Glasblazen Utrecht gezocht? Hieronder vind je alle aanbieders!
Omschrijving Vergoeding
Waardering
Afstand

Ammerman

Kunt u wel een extra ´handje´ gebruiken?

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mij bellen of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Elberse

Enthousiaste hulp aangeboden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mij bellen of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Emma Dalsem

Servies schilderen, sieraden maken en mozaïeken.

Meer informatie
Workshop mozaiek
Bij Expres-Zo leer je de basisregels van het mozaïeken.
Je leert wanneer je welk soort tegels gebruikt, hoe je de tegels kunt knippen en snijden en welk gereedschap je daarvoor nodig hebt. In het atelier hebben we ruim 40 kleuren tegels waar je mee kunt werken. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van mooie glasnuggets, stukjes spiegelglas, schelpjes en andere leuke vormen die gecombineerd kunnen worden met het mozaiek.
De workshop is geschikt om individueel een object te mozaieken maar ook super leuk om een gezamenlijk project met een groep te maken voor bijvoorbeeld de vrijgezel, de jarige en ieder ander die een leuk cadeau gaat krijgen.
Naast de aandacht voor de techniek leer je ook kijken naar mozaïek met een knipoog. Je hoeft namelijk niet altijd met dezelfde dikte van tegels te werken. Je kunt bijvoorbeeld ook mozaïeken met een dierbare steen die je ooit hebt gevonden. Of wat dacht je van schelpen of dat kopje dat van je oma geweest is en wat je in stukjes in de kast bewaart
Je kan zelf gekke, leuke of dierbare dingen meenemen om in je object te verwerken. .
Wat betreft de objecten waarop je mozaiekt zijn er ook veel mogelijkheden: een spiegel, een (foto)lijst, een theedoosje, een tafeltje, een klomp, een bloempot, een dienblad, stoeptegel schaal enz. In het atelier kun je tijdens de workshop kiezen welk object je wilt mozaieken.
We beginnen de workshop met koffie of thee en taart. De techniek van het mozaieken wordt dan onder deskundige begeleiding van Emma zelf uitgelegd. Daarna maak je een ontwerp en kies je de tegels. In ons kleurrijke atelier liggen tal van boeken, fotoos en voorbeelden waar je door geïnspireerd kunt worden. Misschien heb je thuis nog iets liggen wat je graag wil mozaïeken? Dat kan bijvoorbeeld een bloempot zijn die je wilt opleuken, maar ook stukjes scherven, van die helaas kapotte schaal. Overleg bij het reserveren van de workshop dan even of het geschikt is om mee te mozaieken. Je zult niet de eerste zijn die meedoet aan de trend om te customizen. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Stuur dan even een berichtje
Workshop sieraden maken
Tijdens de 2,5 durende workshop maak je onder deskundige begeleiding een super leuk sieraad in jouw stijl en kleuren.
De sieraden kunnen gemaakt worden met gebruik van verschillende technieken. Dit zijn o.a.
rijgen met meerdere draden.
kettelen
knopen met leerveters
zwevende kettingen maken
een sierraad maken met jasseron
werken met fietsbanden
gebruik van wolvilt
en natuurlijk een combinatie van verschillende technieken.
Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kralen, hangers, bedeltjes, draden enz. in verschillende prijsklassen. Tijdens de workshop beslis je wat je wilt gaan maken. Dit kan een ketting of een armband zijn maar ook bijvoorbeeld een sleutelhanger, oorbellen of winecharmes., kiltspelden voor je jas, vest of tas, een geurige zeephanger voor je badkamer of een hippe boekenlegger met lekker veel kralen.
Keus genoeg voor wie een trendy, super kitsch, kleurig of basic sieraad wil maken.
De workshop is ook superleuk voor een.vrijgezellenfeest.. Natuurlijk kan iedereen een sierraad maken. Een leuk idee is ook voor de aanstaande bruid als extraatje een winecharmring te maken. Zij heeft dan van iedereen een leuke herinnering aan de dag.
De prijs van de workshop is 27,50 per persoon. Je mag voor 12,50 materiaal uitzoeken wat je tijdens de workshop gebruikt. Wil je meer uitgeven dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens de workshop wordt koffie, thee en taartjes, een glaasje fris of rose en een knabbeltje geserveerd. Dit is bij de prijs inbegrepen. Zowel voor bedrijven als particulieren is de prijs inclusief 19% BTW.
Ben je tijdens de workshop enthousiast geworden en wil je thuis ook aan de slag? Na afloop van de workshop is het mogelijk verschillende materialen aan te schaffen.
Deze workshop wordt gegeven voor groepen t/m 12 personen. Een datum en tijd (maandag t/m zondag) wordt in overleg afgesproken. Onze andere workshops zijn ook geschikt voor meer personen.
? De workshops worden elke dag van de week gegeven van 10.00-22.00 uur, ook op zondag.
? Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren.
? Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata . Deze is te vinden op de site www.expres-zo.nl Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
? Taartjes, onbeperkt koffie en thee, frisdrank of een glaasje rose en een knabbeltje zijn bij de prijs inbegrepen.
? Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
? Leuke restaurantjes zijn op loopafstand van ons atelier. Met mooi weer kun je gezellig picknicken in een van demooie parken op 5 minuutjes loopafstand van het atelier.
? Ook deze workshop kan op locatie gegeven worden.
? De BTW voor particulieren en bedrijven is bij onze prijzen inbegrepen.
Workshop servies schilderen.
Je kunt altijd wel een leuke gelegenheid bedenken om glas of aardewerk te beschilderen.
Wat is er origineler dan een zelfgemaakt cadeautje te geven voor een kraambezoek, bruiloft, verjaardag of zomaar aan die leuke vriend of vriendin.
Je eigen servies of glazen vaas origineel customizen kan natuurlijk ook.
Om een workshop in ons atelier te volgen hoef je absoluut geen ervaring te hebben. Tijdens de workshop worden de verschillende verftechnieken stap voor stap uitgelegd.
Een veel gehoorde kreet is ook ?ik heb geen fantasie? of ?ik ben niet creatief?. Wij helpen je uit de droom want met de aangeboden materialen en onze tips en tricks kan iedereen een uniek werkstuk maken.
Het beschilderde servies neem je na afloop van de workshop mee naar huis. Een dag later bak je het af in je eigen huishoudoven. Daarna is het geschikt voor gebruik. Je krijgt hiervoor een handleiding mee. Je kunt er van eten en uit drinken en het kan zelfs in de afwasmachine.
Prijzen voor de workshops:
? Workshop van 2 ½ uur: 22.50 Euro inclusief materiaal en gebruik van gereedschap.
Het servies dat je wilt beschilderen neem je zelf mee.
(Tip: Ikea en Xenos hebben leuk servies met vriendelijke prijzen).
? De workshops worden elke dag van de week gegeven van 10.00-22.00 uur, ook op zondag. Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren. Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata. Deze vind je ook op www.expres-zo.nl Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
? Taartjes, onbeperkt koffie en thee, frisdrank of een glaasje rose en een knabbeltje zijn bij de prijs inbegrepen.
? Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
? Leuke restaurantjes zijn op loopafstand van ons atelier. Met mooi weer kun je gezellig picknicken in een van de mooie parken op 5 minuutjes loopafstand van het atelier.
? Ook deze workshop kan op locatie gegeven worden.
? De BTW voor particulieren en bedrijven is bij onze prijzen inbegrepen.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Marné van Veenendaal

Torso boetseren of mozaïek workshop.

Meer informatie

Bedrijven
Met mozaïek is een goede samenwerking essentieel als jullie samen in een workshop een logo, herdenkingstableau maken wilt. Of een onalledaagse vergadertafel. Of een kunstwerk voor in de hal, het atrium, bij de entree. Wat u ook gaat maken, je werkt met z?n allen op een kleurrijke manier naar een kleurrijk resultaat! Zelfs als wordt gekozen voor individuele kunstwerkjes, zul je aan het einde van de dag zien dat er onbewust een samenwerking is ontstaan en iedereen ideeën van elkaar heeft overgenomen, waardoor de afzonderlijke mozaïektegels nog altijd kunnen worden samengevoegd tot één groot geheel.

Particulier
In de workshop leer je de beginselen van het mozaïeken. Tijdens een workshop in Atelier Vieze Handen leert u de beginselen van mozaïek, kennismaken met gereedschappen, omgaan met een tegelsnijder, hoe combineer ik kleuren en maak ik een ontwerp. De mogenlijkheden zijn eindeloos: geboortetegel, gedenktableau, schaal, huisnummer, juwelenkistje. Omdat de lijm het beste 24 uur kan uitharden, krijgt u voegsel en een heldere voeginstructie mee. U kunt het kunstwerk ook laten voegen, de kosten hiervoor zijn ?5,- .
Na deze workshop heeft u een klein werkstuk gemaakt en ervaren of u een nieuwe hobby heeft ontdekt.

Prijs: ?35,- ? vanaf 4 pers. ? duur 3 uur ? incl.materiaal, hapje en een drankje ? data in overleg ?

Èn elke laatste zondag van de maand ééndaagse mozaïek workshop incl. heerlijke lunch ? prijs ?75,-

Een Naakt of Torso boetseren
Boetseren naar levend model is een enerverende ervaring.
De deelnemers kunnen individueel werken aan een eigen torso,
maar het samen tot één beeld komen werkt ook verrassend goed. Dan maakt iedereen één lichaamsdeel, die tezamen aan elkaar worden geboetseerd, met verbluffend resultaat.

Prijs: ?39,50 ? vanaf 4 pers. ? duur 2,5 uur ? incl. materiaal en bakkosten ? hapje en een drankje ? data in overleg

Kennismakingsworkshop Modelboetseren / Groupon workshop
Om eens te ervaren in klei naar model te werken, en aan het eind van de workshop een mooi beeldje te hebben. Aandacht voor opbouw, verhouding, expressie, techniek. En misschien is deze uitdaging de aanzet tot een nieuwe hobby.

Prijs: ?65,00, of voucher van Groupon ? vanaf 8 pers. ? duur 4 uur
? incl. materiaal en bakkosten (Groupon excl. bakkosten) hapje en een drankje ? data: 1 september 9.30 tot 13.30 uur en 7 oktober 13.00 tot 17.00 uur ?
op aanvraag
0 recensies
0 km

Monique Boutens

Dagworkshop mozaïek.

Meer informatie
Dagworkshop mozaïek, tegel/ glasmozaiek voor binnen of buiten.


Tijd: 10.00-17.30 uur.
Prijs ?97,50 euro pp.
Bij reservering met 2 of meer personen 10% korting per persoon.
Dagworkshops gaan door met een minimum aantal van 4 personen.
AGENDA DAGWORKSHOPS :
Door een ongelukkige val is mijn schouder gebroken en kan ik helaas tot eind
2012 geen workshops geven. Nieuws volgt rond 20 december.


Een workshop van een hele dag voor iedereen die iets meer wil doen met stukjes tegel dan een Gaudi werkstuk maken. Geschikt voor zowel de beginnende als de iets meer gevorderde mozaïekcursist. Deze dag leert u snijden, knippen en plakken van verschillende stukjes tegel tot een patroon. U leert het patroon uitwerken en een achtergrond maken. U leert stukjes tegel in verschillende richtingen leggen, zodat er beweging ontstaat. Deze dag is er de keuze uit een spiegellijst, een schaal of een dienblad. Als u iets voor buiten wilt maken werkt u op een stoeptegel of op een plaat watervast hout van 30/30 cm.

Wilt u iets voor binnen of buiten mozaieken? U werkt dan of met wandtegels of met vorstbestendige projecttegels. U kunt er ook voor kiezen om met glasmozaiek te werken.
U leert vormen knippen uit glasmozaiek van 2 bij 2 cm met speciaal gereedschap. Ook met glasmozaiek werkt u een patroon uit op deze dag. Een verrassend resultaat, en een nieuwe uitdaging?

U kunt er ook voor kiezen om een begin te maken aan een tafelblad: 60/60 cm. of 60 cm rond.
U moet zich realiseren dat een tafelblad niet in deze dag af is.
Maar u beheerst wel de techniek om dit thuis af te maken.
Tafelblad is in het atelier aanwezig voor 30,- euro.
Een onderstel kunt u ook aanschaffen.
Voor informatie:
Tel: 06-53778777
mailto:monboutens@gmail.com

Er zijn meer dan 80 kleuren wandtegels/glasmozaiek in het atelier en 60 kleuren vorstbestendige tegels, waar u een keuze uit kunt maken. In de middag gaar u er even tussenuit voor een heerlijke lunch in het parkcafe.
De prijs van de workshop is inclusief lunch.

Bij de prijs inbegrepen:
ondergrond
Lijm
Voegmiddel
Glasnuggets
wandtegels voor ?10.-
of glasmozaiek voor ?10,- euro
of vorstbestendige tegels
met een waarde van
?10 -euro
Koffie/thee/gebak
Gebruik gereedschap.
lunch
Meerdere tegels of mozaïekmaterialen kunt u deze dag aanschaffen met een korting van 10%.
Geef bij reservering uw keuze door, of wandtegels, of glas of vorstbestendige tegels. Ook de keuze van een tafelblad dient u door te geven.
Voor reservering of meer informatie:
telefonisch: 06-53778777
mailto:monboutens@gmail.com

Voorbereiding voor deze dag:

U maakt 3 ontwerpen op een formaat 30/30 cm.
Samen kijken we dan hoe en welk ontwerp u gaat uitvoeren.

Voor een tafelblad natuurlijk een ontwerp van 60/60 cm, of 60 cm rond.
Altijd even doorgeven wat je wilt gaan doen. Graag een week voor aanvang.

Deze voorbereiding scheelt u heel veel tekenwerk op de dag zelf.

Betaling:contant na de workshop.
Biljetten van 100,- euro worden niet geaccepteerd.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Annemiek & Dochters

Mozaïeken voor gevorderen.

Meer informatie
mozaiek met annemiek

(gevorderden)

In een workshop van een hele dag of een workshop van twee avonden, is het mogelijk om een mooie schaal of bijvoorbeeld een dienblad te mozaieken.

Nieuw is de houten vierkante bloempot om te mozaieken.

In deze workshop gaan we uitgebreider in op materialen en gereedschappen, en natuurlijk krijgt u daarbij uitleg. Na deze workshop heeft u voldoende kennis om zelf thuis aan de slag te gaan.

Inbegrepen zijn koffie en thee en eventueel een drankje (en iets lekkers van het huis). Voor de dagworkshop verzorgen wij een eenvoudige lunch (broodjes met salade of soep) en voor de avondworkshop zorgen we voor een drankje en iets er bij.

Materialen voor de schaal en het dienblad zijn ook inbegrepen. Voegmiddelen krijgt u mee naar huis, want dat kan pas na 24 uur gebeuren, na het drogen van de lijm. U kunt met een uitgebreide schriftelijke uitleg thuis voegen, of u kunt het voegen aan ons overlaten. Dat kost u dan ? 5.

Als het mozaiekvirus je al meteen te pakken heeft, bestaat de mogelijkheid om gereedschap, lijm en voegsel te kopen. Tevens hebben wij meer dan 45 kleuren tegeltjes op voorraad die wij per stuk verkopen. Bijzondere (kleur)wensen kunnen besteld worden.

Mocht je werkstuk na deze workshop nog niet (helemaal) af zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een "open atelier" dagdeel af te spreken. Op dit dagdeel (ochtend, middag of avond) is het mogelijk om voor ? 10,- gebruik te maken van ons atelier. Inbegrepen zijn lijm en voegmiddelen, en natuurlijk een kopje koffie of thee. Het is ook mogelijk om op deze tijden een eigen werkstuk (af) te maken. Extra materialen (tegels e.d.) worden apart berekend.

TIP: Je kunt op een "open atelier" dagdeel ook je werkstuk zelf bij ons voegen.Belangrijke gegevens:

de dagworkshop duurt van 9.00 tot 15.00 uur
de avondworkshop is op twee avonden in overleg en duurt van 19.00 tot 22.00 uur
kosten voor de schaal of dienblad inclusief bovenstaande ? 65.
kosten voor het voegen ? 5
data in overleg
mocht u met 4 of meer personen willen komen, dan maken we een afspraak op maat.
voor groepen van 10 personen of meer kunnen wij de workshop ook op lokatie verzorgen.
Het is ook mogelijk om een grotere schaal te mozaieken. (doorsnede 40 cm). Ook een vierkante bloempot is nieuw in de collectie. De workshop voor de grote schaal en de bloempot duren een dag plus een avond of drie avonden. (kosten zijn ? 80,-)
op aanvraag
0 recensies
0 km

badr baghdadi

Glaszetter,schilderen en loodgieter werk

Meer informatie
Wilt uw dubbelglas of enkel glas in uw huis? bel mij voor informatie.
mocht uw ook loodgieter werk hebben kunt uw ook bellen voor info.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Thissenonderhoud Thissen

Vakkundig uw behang op de muur ?

Meer informatie
U bent op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schilders- en onderhoudsbedrijf.
Dan bent u bij “Thissen Onderhoud” aan het goede adres.

Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Uw opdracht wordt met de juiste zorg en aandacht uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en gereedschappen, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan en u kunt genieten van het afgesproken resultaat.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Van Luijn Glaszettersbedrijf

Glaszettersbedrijf van Luijn

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan meer over mijn mogelijkheden. Graag tot ziens.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Kuijpers Glas

Uw schade is onze uitdaging.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan meer over mijn mogelijkheden. Graag tot ziens.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Glascentrum Utrecht

Volledig assortiment voor de glashandel

Meer informatie
Glascentrum Utrecht is dé groothandel voor de glasververwerkende vakman, groot en klein. Het Glascentrum heeft een volledig assortiment met alle soorten vlakglas, gereedschappen, verbruiksmaterialen en aanverwante producten. Ook glasbewerking van enkel- en gelaagd glas en bijzondere modellen zijn bij ons geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u zonder verdere vertraging direct aan de slag kunt.

Vlakglas
Glascentrum Utecht heeft een breed scala aan uitvoeringen, combinaties van glassoorten en speciale modellen: floatglas, figuurglas, gelaagd glas, draadglas, verzilverd glas, gehard (veiligheids)glas, installatieglas, isolatieglas, isolatieglas Thermobel, isolatieglas Astralite HR+, isolatieglas Astralite HR ++ , Kruisroeden en Wiener Sprossen, brandwerend glas (pyrobelite), modelruiten / speciale modellen.
Meer over vlakglas...

Glasbewerking

slijpen en afscherpen
ronde / schuine hoeken
hoekuitsparingen
bijzondere uitsparingen
ingeslepen handgreep
gaten boren
verstek slijpen
facetslijpen (float- / verzilverd glas)
meer over glasbewerking...
op aanvraag
0 recensies
0 km

S U Glaswerken

Uw onderhoud voor glas en schilderwerk

Meer informatie
SU Glaswerken B.V. is een regionaal opererend bedrijf met vestiging in Utrecht.
Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig herstellen van glasschade.

Wij hebben een glasheldere kijk op dienstverlening.
Daarom worden onze allround vakmensen ook ingeschakeld bij al het overige beglazingswerk.
Hierbij kunt denken aan dubbele beglazing (HR-glas), spiegelwanden, geslepen glas, hardglazen puien, vloerpotten en veiligheidsbeglazing.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Tweelingglas

Glas op maat, onze specialiteit

Meer informatie
Tweelingglas zit in het hartje van het centrum met voldoende parkeerruimtes voor zijn/haar klanten.
Met openingstijden van 8.30 tot 18.00 doordeweeks en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur zijn wij de enige glaszaak die tot laat open is op zaterdag.
Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het zetten, slijpen en boren van glas voor het gebruik in en om uw huis heen.
De soorten glas die wij bieden varieren van Sierglas, tot aan HR++ glas, tot aan spiegels, om maar een enkele mogelijkheden op te noemen.
Wij zijn daarnaast altijd bereid om u advies te geven over wat het beste zou zijn om in of rondom uw huis te gebruiken qua glas afhankelijk van wat u wilt.
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even binnen lopen bij ons in de zaak. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen met ons.
De soorten glas die wij aanbieden zijn : Sierglas, matglas, HR+ glas, HR++ glas, Spiegels, Draadglas, gelaagd glas, gehard glas, gekleurd glas, enkel glas in diverse diktes. Daarnaast boren en slijpen wij ook.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Mewel Glas en onderhoudsbedrijf

Leveren en plaatsen van alle soorten glas!

Meer informatie
Vertel mij wat ik voor u kan doen. Voor meer informatie kunt u mij bellen of eventueel mailen. Graag tot ziens.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Algemene Utrechtse Glashandel

Gespecialiseerd in bijzondere glastoepassingen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan meer over mijn mogelijkheden. Graag tot ziens.
op aanvraag
0 recensies
0 km

John Schouten

Schilder en glasbedrijf

Meer informatie
Wij werken voor bedrijf en particulier en voorzien in alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een flinke portie kennis en vakmanschap. Uw huis is bij ons in goede handen !

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

Onderhoudsschilderwerk
Renovatie schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Wand- en plafondafwerking
Decoratieve wandafwerking
Behangwerk
Scan / glasvezel plakken
Lekkages / brandschades
Kleuren advies
op aanvraag
0 recensies
0 km

All-In Glas

Alles van glas

Meer informatie
Wilt u een afspraak maken met een professionele glaszetter uit de regio Utrecht? Neem dan vandaag nog contact op met All-in Glas, uw glashandel voor reparatie, het leveren van uiteenlopende glassoorten, glasmontage en het herstellen van acute glasschade. U kunt ons dag en nacht inschakelen voor spoedhulp: heeft een storm ervoor gezorgd dat uw raam kapot is gegaan? Bel All-in Glas! Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Pilkington Benelux

Zonwerend glas

Meer informatie
Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting, wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid, van daglicht, te combineren.

Tijdens de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw verwarmen, zonder significant verlies van daglicht. Dit betekent dat het gebouw in de zomer erg warm wordt ? tenzij zonwerende beglazing wordt toegepast. De juiste beglazing kan helpen de kosten te verminderen en de energieprestatie van een gebouw gedurende het hele jaar te verbeteren.

Pilkington houdt zich voortdurend bezig om producten te ontwikkelen en te verbeteren om aan alle architectonische wensen te voldoen. Pilkington heeft energiebesparende oplossingen voor kleine en grote glasoppervlakken in allerlei soorten gebouwen.
op aanvraag
0 recensies
0 km

Anja Fraanje

Een leuke mozaïekworkshop aan huis

Meer informatie
Wil je wat leuks gaan doen met vriendinnen, zussen, collega's of heb je een binnenkort een vrijgezellenfeestje? Ik kom graag een workshop mozaïeken verzorgen bij u thuis.

Ondertussen organiseren we er een High Tea bij zodat het met gezelligheid, creativiteit en lekkere hapjes een leuke dag wordt!

De workshop is 15 euro p.p. en dit is incl materiaal.
zie omschrijving
1 recensie
0 km

T. Nijman

Verstand van vele zaken.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden. Graag tot ziens?
op aanvraag
0 recensies
4 km

Frank Peek

Vertel mij uw wensen en ik help u verder.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mij bellen of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
5 km

Kastelein

Enthousiast én betrouwbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mij bellen of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
5 km

B. van Loo van Loo

B van Loo schilderwerken regio Utrecht.

Meer informatie
B VAN LOO SCHILDERSBEDRIJF.

Wij zijn een vakkundig schildersbedrijf met zo’n 18 jaar ervaring in het uitvoeren van schilder-,glasvliesbehang- en sauswerk, het leveren en plaatsen van alle soorten beglazingen en het herstellen van houtrot.

Uiteraard werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige produkten, zoals Sigma, Sikkens en Boonstoppel, om een zeer fraai eindresultaat met een hoge duurzaamheid te verkrijgen.

Wij zijn er trots op dat veel opdrachtgevers steeds weer terug keren om hun woningen door ons te laten onderhouden en verfraaien.

Onze opdrachtgevers zijn:
- particulieren
- bedrijven
- aannemersbedrijven
- verenigingen van eigenaren

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave.

*vanlooschilderwerken@gmail.com
*GSM:0624645102
op aanvraag
0 recensies
6 km

Glas-in-lood Fourty5

Diverse workshops glasbewerking.

Meer informatie
Wij geven diverse workshops glasbewerking.
De workshops worden gegeven in ons eigen atelier.
Onze creatieve workshops staan bekend om veel persoonlijke
aandacht omdat we in kleine groepjes les geven. (max 4 personen)

Ook bij aanmelding minder dan 4 personen gaan onze workshops gewoon door.

op aanvraag
0 recensies
6 km

Glas-in-lood Fourty5

Diverse workshops glasbewerking.

Meer informatie
Wij geven diverse workshops glasbewerking.
De workshops worden gegeven in ons eigen atelier.
Onze creatieve workshops staan bekend om veel persoonlijke
aandacht omdat we in kleine groepjes les geven. (max 4 personen)

Ook bij aanmelding minder dan 4 personen gaan onze workshops gewoon door.

op aanvraag
0 recensies
6 km

Gebruikers over glasblazen (0)

No comments yet!

Post a comment


Handigemensen.nl heeft voordelige hulp in de volgende plaatsen:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # ~ +
© Handigemensen.nl 2013 - Voorwaarden & privacybeleid